Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Bol-Dog Kutyamosó Hírek, Érdekességek
Bol-Dog Kutyamosó Hírek, Érdekességek
Mókás Dolgok a Bol-Dog Kutyamosóban
Kutyamosónk megnyitása óta sok minden történt az üzletünkben, történtek kisebb változtatások, kisebb rongálások, a legviccesebb dolgok is megtörténtek. Megesett apróbb lopás, ezek közül a legviccesebb az volt - így utólag, akkor persze bosszankodtunk, hogy ellopták a WC kefét.  Akkor azt gondoltuk ezt semmiképp nem lehet űberelni, de tévedtünk! Nem sokkal később, szintén a WC-ből eltűnt a WC ülőke is!  Értetlenül álltunk, kínunkban már csak nevettünk, bár, egy szép darab volt, a kutyamosóhoz illő, kutyusos kép volt a tetején. Itt még nem ér véget a történet, mert nem sokkal később az új WC kefét is meglovasították. Tudtuk hogy tennünk kell valamit, sajnos két WC kefével és WC deszkával a rendőrség sem fog érdemben foglalkozni, így arra a döntésre jutottunk, hogy a WC-t ideiglenesen bezárjuk. Próbálunk teljes körű szolgáltatást biztosítani a kutyamosónkba betérő vendégeink részére, szerettük volna ha jól érzitek magatokat kutyamosó üzletünkben, ám a fentiek mellett nem tudtunk elmenni.

Ez az írás azért született egy részről, hogy tudjátok hogy miért nem tudjátok használni a mellékhelységet, más részről pedig nem akarunk megfosztani benneteket némely szolgáltatástól, egy-két renitens miatt. Ezért, ha  szeretnétek a mellékhelységet használni, akkor a rácsos kapu ajtó mögé ha benéztek, akkor láttok egy narancssárga színű, műanyag, kutyusfej alakú dobozkát, amelybe a WC kulcsát elrejtettük! Két kérésünk van, használat után zárjátok vissza az ajtót, tegyétek vissza a kulcsot a dobozkába, és azt vissza a rácsos kapu mögé az asztalra.

Megértéseteket köszönjük, A Bol-Dog Kutyamosó csapatunk nevében!

Új Kutyamosót Nyitunk Sopronban!

Új Önkiszolgáló Kutyamosó Üzlet sopronban

Új Kutyamosó gép

Autómosással egybekötött Kutyamosás!

Az Országban egyedülálló hogy autómosó szolgáltatás mellett kutyamosási szolgáltatás is elérhető legyen. Sopronban a Teddy autómosó tulajdonosa bővíti szolgáltatását, és keresett meg bennünket a kutyamosó automata és az automata, személyzet nélküli üzlet kialakításának összeállításával. A kialakítás hasonló, mint a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosónkban, az önkiszolgáló kutyamosó üzlet, 24 órás nyitva tartással rendelkezik, amely személyzet nélküli, a kutyamosáshoz szükséges kiegészítők, mosó kötény, törölköző, kefék rendelkezésre állnak a vendégek, és a kutyusok részére.

Továbbfejlesztett  Kutyamosó Berendezés

Kutyamoso-automata-gep-kezeloje
 A kutyamosó automata gép egy tovább fejlesztett változat, a sampon típusok itt is bőségesek, a normál, érzékeny, bolhaűző, sampon és balzsam egyben rendelkezésre állnak. A fizetés készpénzzel, érmével, papírpénzzel, vagy bank kártyával történhet. A mosó használatához hang utasítások is segítséget nyújtanak, a tovább fejlesztett, nagy teljesítényű szárító berendezés halkabb.

Az automata számos kiegészítő funkcióval rendelkezik az üzemeltetők számára: értesítés  belépésről az üzletbe, valamint a mosás megkezdéséről, az értesítés tartalmazza a mosás időpontját, a mosás fajtáját, árát. Havonta automatikusan beszámolót küld a rendszer az adott havi és éves forgalomról Excel formátumban, grafikonos és számszerű adatokkal, így a kutya mosó teljesítménye egyszerűen és átláthatóan követhető.

Személyzet Nélküli, Automatikusan Működő Üzlet Kialakítás

Kutyamoso-automata-uzlet
Az üzlet vezérlése szintén teljesen automatikus, az üzlet összes funkcióját vezérli: Fűtés, világítás, nyitva tartás, riasztások, szellőztetés, energiatakarékos beállításokkal, értesítésekkel, kamerás rendszerrel. A vezérlés egy nagy megbízhatóságú, Cincoze gyártmányú ipari számítógép látja el. Ezen a számitógépen fut az egyedileg fejlesztett WasherShop üzletvezérlő szoftver amely számos funkcióval, és beállítással rendelkezik, igy bármilyen üzletre testre szabható. Az ipari számitógép, Advantech gyártmányü, Ethernet IO modulokkal hajtja végre a kimenetek vezérlését, valamint a szenzorok jeleinek vételét. A rendszer számos biztonsági funkcióval rendelkezik, Intelligent Reboot, Watchdog Timer, akkumulátoros működés, háromszoros biztonságú vezeték nélküli internet elérés, GPS, Wireless Emergency Open stb.

Kutyusok Chip Ellenőrzése
kutyus-chip-ellenorzese
 A chip beültetés lényege a kutyusod chip alapján történő regisztrációja.
A chip csupán egy számsorozatot tartalmaz, melyet az állatorvos, a chip beültetése alkalmával regisztrál egy adatbázisban, és ehhez a számhoz rendeli hozzá a kutyusod nevét, oltási adatait, valamint a Te adatait. Tehát maga a chip nem tartalmaz sem a kutyusodra, sem rád nézve, közvetlen adatokat.

A chip nem GPS

A chip önmagában nem alkalmas a kutyusod megtalálására, mivel ez semmiféle helymeghatározásra alkalmas (GPS) alapú eszközt nem tartalmaz. 

A chip nem azonosít közvetlenül

A chip a kutyusod beazonosítását szolgálja, melyhez egy chip olvasó eszköz szükséges, mellyel a chipben  lévő azonosítószámot lehet kiolvasni és ezt lehet lekérdezni a központi adatbázisból. 
A nyilvánosan elérhető adatbázisból a adataid nem jelennek meg, csak a kutyusod hívó neve, neme, fajtája, színe, születési ideje, valamint az oltási adatai.  A bizalmas adataidat csak az állatorvos tudja a teljes hozzáférésével látni. 

A chip működése

A chip RFID (Radio Frequency IDentification) alapú eszköz, alapvetően inaktív, tehát semmilyen energiaforrást, elemet, akkumulátort nem tartalmaz.  A chipet általában, a kutyusod nyakának bal oldalában, a bőr alatt helyezik el, melyet a leolvasás alkalmával aktiválnak, ekkor lép működésbe, és csupán annyi időre, míg a leolvasás, valamint a chip írása tart.
Minden menhely,  és állatorvosi rendelő rendelkezik chip leolvasóval, így minden kutyát azonnal ellenőriznek, hogy chipezett-e.  A kutyusok chippel történő beültetése 2013 óta kötelező előírás az ebtartók számára. 

Nem elég a chip

A chip tehát nagy segítség a kutyusod azonosításában, elkóborolás esetén a kutyus-gazdi azonosítása megtörténhet, de az azonosítás némileg bonyolult.
Ezért, ha teheted, a kutyusodat mindig lásd el kutyabilétával, és valamilyen elérhetőségedet maradandóan (PL: gravírozás) jelöltesd bele!
Ellenőrzés chip szám alapján
Kutyás Kiegészítők
Meglepetés Neked Ajándékbolt a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosóban
Egyedi, kutyás kiegészítők, kézzel festett kövekkel, tárgyakkal és epoxi gyantából készült ékszerekkel készítése mellett, egyedi ajándéktárgyak megszemélyesítésével, ezek egyedi nyomtatásával foglalkozunk. Sok éve folyamatosan keressük, hogy milyen formában tudjuk kifejezni önmagunkat, fejleszteni kreativitásunkat. Alapvetően Szentendrén alkotunk, de üzletünk Budapesten, a Kiscelli utca 64. szám alatti Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó üzletrészében található. A kézzel festett, Dot-Art technikával, készült kövek egyedi és szép ajándékok lehetnek a család bármely tagjának. Szintén egyedi és különleges látványt nyújtanak az epoxi gyantából, készülő ékszerek, és dísztárgyak. Csak a fantázia szab határt a belőle készíthető medáloknak, ékszereknek, kiegészítőknek. Képeket festünk, főként Aboriginal motívumokat ábrázoló akril festményeket készítünk. Hőszublimációs technológiával nyomtatott pólókat, bögréket, díszdobozokat, kutyusoknak etetőtálakat, nyakpántokat, és sok-sok más ajándéktárgyat, melyeket az egyediség jellemez. Reméljük nem csak magunknak, hanem másoknak is örömet tudunk okozni egy-egy ilyen tárgy, ékszer elkészítésével.
Kiegészítők kutyusod számára: 
Változatos kiegészítők, etetőtálak, kutyakendók, kutyaruhák, nyakpánt, kutyaruha, kutya névtábla kutyusok számára, cuki és vicces grafikákkal a Meglepetésneked.hu termékkínálatában. Természetesen ha más stílust, fotót, grafikát vagy feliratot szeretnél kedvenced részére, akkor a kiválasztott kutyus kiegészítőt, ajándék vagy dísztárgyat személyesítjük, egyedileg elkészítjük neked, így különlegessé, egyedivé teheted kutyusod kiegészítőit. Nagyszerű ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, de saját magadat is meglepheted vele!
Termékkategóriák:
• Dot-Art, Kézzel Festett Kövek • Egyedi Grafikával Nyomtatott Bögrék • Női Pólók Egyedi Grafikával • Férfi Pólók Egyedi Grafikával • Gyerek Pólók Egyedi Grafikával • Párnák • Különleges Ékszerek • Fém Dobozok • Névjegykártya Tartók • Fém Plakátok • Díszcsempék • Fa Dísztárgyak • Kézzel Készült, Fa És Fém Berakással Ellátott Ékszerek • Gyanta Ékszerek • Egyedi Kutyás Kiegészítők
További Információ: https://www.meglepetesneked.hu/
Milyen Samponokat Használunk?
MI A MY BULLDOG SHAMPONJAIT HASZNÁLJUK!

A minőségi alapanyagok és a gyógyhatású gyógynövények, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, táplálják kutyád bőrét és szőrét. Néhány használat után már látható az eredmény, amit a finomítatlan olajok és gyógynövények közösen érnek el. Nem kell félned! Ahogy a többi termékünkben, a My Bulldog Shampooban sem találsz kőolajszármazékot, tartósítószert, illatanyagot, pálmaolajat és olyan alapanyagokat, melyek károsak kutyád egészségére és a környezetre.
Mitől ilyen hatékony a My Bulldog Shampon?
  • valódi gyógynövények
  • hidratáló finomítatlan olajok
  • vegyszermentes receptúra
  • organikus E-vitamin
  • gyógyhatású illóolajok
  • tápláló búzacsíra protein
  • természetes B5-provitamin
  • bőrkímélő cukortenzid habzóanyag
  • hidratáló kókuszolaj
  • szőrtápláló ricinusolaj
Mitől ilyen hatékony a My Bulldog Shampon?

Valódi gyógynövények hidratáló finomítatlan olajok vegyszermentes receptúra organikus E-vitamin gyógyhatású illóolajok tápláló búzacsíra protein természetes B5-provitamin bőrkímélő cukortenzid habzóanyag hidratáló kókuszolaj szőrtápláló ricinusolaj
Összetevők:

Levendulás Sampon:
víz (AQUA), cukortenzid (LAURYL GLUCOSIDE), cukorrépa-aminosav (BETAINE), növényi glicerin (GLYCERIN), növényi bőrbarát felületaktív anyag (CAPRYLYL-CAPRIC GLUCOSIDE), növényi gyengéd tisztító (DECYL GLUCOSIDE), B5-Provitamin (PROVITAMIN B5), búzacsíra protein (WHEAT GERM PROTEIN), extra szűz olívaolaj (OLEA EUROPEAE (OLIVE) OIL), Kókuszolaj (COCOS NUCIFERA OIL), napraforgó olaj (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL), ricinusolaj (RICINUS COMMUNIS SEED OIL), finomítatlan sheavaj (BUTYROSPERMUM PARKII), természetes tartósító (BENZYL ALCOHOL), természetes tartósító (BENZOIC ACID), gomba- és baktérium ellenes anyag (DEHYDROACETIC ACID), természetes bőrkímélő tartósító (SORBIC ACID), levendula illóolaj (LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL) (from organic certified production – ellenőrzött biológiai gazdálkodásból), E-vitamin (VITAMIN-E), citromsav (CITRIC ACID).
További Információ: https://www.mybulldogshop.com/

Forrás: My Bulldog Shop

Samponos Habzás
Több gazdi kérdezte tőlünk, hogy a mosás során szeretné ha a fürdető víz habzásban gazdagabb lenne.
Önkiszolgáló kutyamosónkban a legkiválóbb minőségű samponokat használjuk,
azokból is a természetes összetevőjű sampon típusokat.
Ezek a samponok azonban nem képeznek annyi habot, melyet néhány gazdi elvár.

Vannak olyan gazdik is, akik a kímélő samponokat támogatják, akár a habzás rovására.
Több szakértővel, vegyésszel, valamint sampon gyártó céggel is beszéltünk, akik természetesen tudnák a habzást növelni, azonban mivel vegyi anyagokról beszélünk, így ezeket az anyagokat minimalizáljuk, egyes anyagokat mellőzzünk a samponok összetételéből a kutyusok egészséget szem előtt tartva.
Ezért:

A Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó üzletünk kutyamosó gépei a My Bulldog Shop természetes kutyasampon termékeit használja!
MI A MY BULLDOG SHAMPOO TITKA?
A minőségi alapanyagok és a gyógyhatású gyógynövények, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, táplálják kutyád bőrét és szőrét. Néhány használat után már látható az eredmény, amit a finomítatlan olajok és gyógynövények közösen érnek el. Nem kell félned! Ahogy a többi termékünkben, a My Bulldog Shampooban sem találsz kőolajszármazékot, tartósítószert, illatanyagot, pálmaolajat és olyan alapanyagokat, melyek károsak kutyád egészségére és a környezetre.

Azonban felmerül a kérdés: A természetes a sampon egyértelműen  pozitív dolog, de mi a helyzet a habossággal?
Hogy mindenkinek kedvezzünk, a mosó kád melletti tarolóban külön is elhelyeztünk sampon adagolót, igy minden gazdi a neki megfelelő módon samponozhatja kutyusát!
További Információ: https://www.mybulldogshop.com/
Forrás: My Bulldog Shop
A Bol-Dog Kutyamosó Üzlet Tisztasága
kutyamosas-bol-dog-kutyamoso
Kedves Gazdik!
Ez úton szeretnénk megköszönni Nektek, akik eddig igénybe vettétek szolgáltatásunkat, hogy ilyen gondosan ügyeltek az üzlet tisztaságára, a következő gazdi és kutyus, és persze a Mi örömünkre!
Őszintén, jó látni ezt a fajta hozzáállást Részetekről!
Köszönjük Szépen!


A kutyamosó üzletünket álltában naponta, vagy néhány kutyus mosása után takarítjuk, valamint elvégezzük a szükséges karbantartási munkákat, ellenőrizzük a samponok mennyiséget, a kutyamosó üzlet állapotát, es minden felületet szőr mentesítünk.
Ettől függetlenül, nagyon nagy segítség ha Ti is tisztán tartjátok a kutyamosó üzletet, hisz ahogy számotokra, számunkra is fontos a tisztaság!