Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Bol-Dog Kutyamosó Szabályzat

Bol-Dog Kutyamosó Használatának Szabályai

Mire kell figyelned ha igénybe veszed szolgáltatásainkat

Nyitvatartás, bejutás üzletünkbe:
Üzletünk, a Bol-Dog Önkiszolgáló kutyamosó 07:00 -tól 23:00 óráig igénybe veheted. Az üzletbe 22:59 perckor is be tudsz lépni, üzletünk ebben az esetben kibővíti a nyitvatartást, amíg nem végzel a mosással. Erre 65 perc áll rendelkezésedre.
A nyitvatartási időben bármikor látogathatod üzletünket. Üzletünk személyzet nélkül működik, a kutyusod mosását Neked kell végezned. Külön kérés esetén természetesen kollégáink segítenek a mosásban. Üzletünkbe a bejárat mellett található nyomógomb segítségével tudsz bemenni, valamint az ajtó belső oldalán lévő nyomógombbal tudsz kilépni.

Kamerás Rendszer:
Üzletünkben kamerás rendszer működik, a hang és kép felvételeket 24 órán keresztül tároljuk, azután azok automatikusan törlődnek.

Csúszásveszély:
Üzletünk alkalmanként csúszásveszélyes lehet, kérünk erre figyelj, valamint ha a mosás végeztével felmosod a padlót, akkor a csúszásveszélyt jelző sárga színű táblát helyezd el az üzlet egy jól látható helyére!

Mosás:
A mosót csak saját felelősségre vedd igénybe. Sampon választékunk széles,  normál és érzékeny bőrű kutyusok számára is találsz megfelelőt. Kiváló minőségű termékeket használunk, ennek ellenére, ha kedvenced extra érzékeny a samponokra, akkor kellő körültekintéssel használd azokat.

Takarítás:
Ha végeztél a mosással és a szárítással, arra szeretnénk kérni, hagyd tisztán magad után a kutyamosó helységet, hogy a következő gazdi is megfelelő állapotban tudja igénybe venni azt! Természetesen az üzletet napi szinten takarítjuk Mi is, mégis a köztes időszakban is törekedj a tisztaságra. Üzletünkben mellékhelyiség is található, ha használod ennek tisztán tartásáról is gondoskodj!

Egyéb Veszélyek:
Mivel üzletünk kialakítása a bejáratnál a megszokottnál alacsonyabb magasságú, így az ajtón való beérkezésnél és távozásnál ügyelj a fejedre!

Áramszünet:
Üzletünk kamerás rendszere és üzlet vezérlése áramszünet esetén továbbra is működik, így esetleges áramszünet esetén bármikor elhagyhatod üzletünket a nyomógomb megnyomásával. Áramszünet esetén azonban a mosó berendezés nem működik, ebben az esetben, ha például megkezdtél egy mosást, akkor az megszakad, nem tudod befejezni.

Hibabejelentés:
Ha bármilyen hibát észlelsz, kérünk hogy a 06 30 475 1661-es telefonszámon jelezd nekünk. Távolról több funkciót el tudunk érni, mosást tudunk kezdeményezni, újraindítani, ingyenes mosást beállítani.

bol-dog kutyamoso-szabalyok