Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Hogyan Műkődik?

Bol-Dog Kutyamosó Üzletünkről

Üzletünk teljesen automatikus, bármikor látogathatod 07-23 óra között.

Mert minden kutyusnak jár a Bol-Dogság!

Az üzletbe egyszerűen, az ajtónyitó gomb megnyomásával tudsz bejutni. Az üzlettel kapcsolatos információkat automatikus hangbemondás  ;segíti, valamint a mosó berendezés képernyőjén, az információ gomb megnyomásával tudod elérni. Amennyiben segítségre van szükséged a mosással kapcsolatban, kérjük hívd a 06 30 475 1661-es mobil számot, Viktória kolleganőnk segít a mosás menetében. Telefonos bejelentkezés és időpont foglalás esetén kérésre a mosásban kollégánk áll szíves rendelkezésedre! Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy - mivel üzletünkben nem tartózkodik állandó személyzet, így az üzlet és a Te biztonságod érdekében hang és video felvétel készülhet, melyet egy napig őrzünk, utána automatikusan törlődnek. Esetenként az üzlet csúszásveszélyes lehet, kérünk erre is ügyelj! A mosáshoz minden kiegészítőt biztosítunk, törülközőt, fülvédőt, keféket, ollót, a kisebb kutyusok kényelmesebb szépítéséhez asztalt. Üzletünk mosdóval és WC-vel ellátott, és hogy minden ügyfél a megfelelő színvonalú szolgáltatást kapja, kérünk hogy Te is segíts abban, hogy az üzletet a mosás befejezése után tisztán hagyd el.

A mosás főbb lépései

• Programkiválasztás / Fizetés

Program kiválasztása, mosási idő beállítása, fizetés készpénz vagy kártya

• Kádfertőtlenítés

A kutyusod ne legyen a kádban ebben a folyamatban • Kutyus Kádba Helyezése A kutyusodat csak most helyezd a kádba

• Bevizezés

A kutyusodat alaposan vizezd be!

• Samponos Mosás

A mosó megfelelő mennyiségű sampont adagol, plusz sampon elérhető a mosó melletti adagolóból.

• Leöblítés

Alaposan öblítsd le kutyusodat!

• Szárítás

A szárító automatikusan indul, a fokozatot a szárítón manuálisan állíthatod. Előfordulhat hogy a szárító ki van kapcsolva, bekapcsolni a szárítókészüléken tudod.

• Mosókád Kiöblítése

Az esetleges szennyeződéseket távolítsd el a kádból és öblítsd ki azt, így a következő gazdinak is segítesz.

Mert minden kutyusnak jár a Bol-Dogság!

bol-dog-kutyamosas-program kiválasztása

I. Programkiválasztás, fizetés

Fontos megjegyezni, hogy a kutyusodat még ne tedd be a kádba, mivel az első mosási folyamat, a mosókád fertőtlenítése lesz. Kutyusodat csak ez után helyezd a kádba.

Program kiválasztás:

A kutyamosó kád mellett lévő érintő képernyős terminálon keresztül kiválaszthatod a kutyusodnak megfelelő mosó programot. Ha ezt nem szeretnél fix programot, akkor saját programot is választhatsz, amelyben meghatározhatod, hogy hány percig szeretnéd mosni a kutyusodat. A mosás öblítésből, samponos mosásból, leöblítésből és szárításból áll.  A mosás ára tartalmaz 25 perc szárítást. Az öblítés-samponos mosás-leöblítés időbeli felosztását, összeállítását az automatika szabályozza.

Sampon kiválasztás:

A mosási programokban 4 féle sampont találsz, ki tudod választani, melyik kutyusod számára a legkedvezőbb:

Normál

Sampon Érzékeny bőrre 

Sampon és balzsam

Bolha-kullancs űző sampon

Fizetés:

A fizetést Papírpénzes és/vagy érmés, vagy kártyás fizetési lehetőségek közül választhatsz. A gép 10-20-50-100-200-500-1000-2000 Ft-os érmét és papírpénzt fogad el, papírpénzt nem ad vissza, a visszajárót érmék formájában adja vissza. Ezért a nagyobb papírpénz címletek elfogadását a gépben letiltottuk hogy ne távozz sok-sok száz és kétszáz forintos érmével a zsebedben.

bol-dog-kutyamosas-kutyus mosása

II. A mosás folyamata

Kádfertőtlenítés:

Minden mosás előtt a kádat szükséges fertőtleníteni, a fertőtlenítés alatt ne tedd be a kutyusodat a kádba, kérünk Téged hogy használd a zuhanyt és jól öblítsd át az üres kádat a folyamat alatt. Csak a 2 perces kádfertőtlenítő folyamat után tedd be a kutyust a kádba és elkezdődhet a pancsolás. Ha a kutyusod fülét szeretnéd megvédeni a víztől, és később a szárító zajától, használd az üzletünkben megtalálható fülvédőt.

Mosás, Öblítés, Megállítás:

Alaposan masszírozd át kedvenced bundáját, majd jól öblítsd ki. A mosási valamint öblítési folyamat bármikor megállítható/indítható a falon lévő nyomógombbal, vagy a terminál érintőképernyőjén lévő zöld színű (play/pause) gombbal. Ha úgy gondolod hogy már eléggé bevizezted kutyusodat de még tart az öblítés folyamata, akkor az öblítési és samponos mosási folyamatot át is ugorhatod.

Mosási Folyamat Átugrása:

Lehetőség van az aktuális mosási folyamat azonnali befejezésére és a következő folyamatra ugrásra. Ha például már úgy gondolod hogy kutyusod eleget pancsolt, az öblítési folyamat, vagy a samponos mosás alatt.

Átugrás Menete:

Állítsd meg a mosást bármelyik nyomógombbal, ekkor az érintőképernyős terminálon megjelenik egy kék színű nyomógomb, alatta mosás átugrása felirattal. Ha erre kattintasz akkor egy ablak ugrik elő, amely megkérdezi hogy valóban szeretnéd-e. Ha igen, akkor a gombra kattintva megteheted és a mosás a következő mosási fázisra áll át, ha nem, akkor az ablak eltűnik és folytathatod a mosást átugrás nélkül. A mosási folyamatban visszafelé nem lehet haladni, tehát ha egyszer átugrassz egy samponos mosást, akkor már csak öblíteni és szárítani fog az automatika. Természetesen ha elakadsz, akkor a kihelyezett telefonszámon hívjál bennünket és segítünk!

bol-dog-kutyamosas-kutyus száritása

III. Kutyus szárítása és a mosás befejezése

Szárítás:

Amint végeztél a kutyafürdetéssel, jöhet a szárítás! Először dörzsöld át törülközővel a kutyus szőrét, hogy hatékonyabb és gyorsabb legyen a szárítás, erre a célra találsz mikro szálas törülközőt üzletünkben. Használd nagy teljesítményű ,állítható sebességű, ideális hőmérsékletű, professzionális szárítónkat. Szárítás közben célszerű használni a különböző szőrbontó keféket, hogy ne csomósodjon össze a kutyus bundája.

A szárítási idő 25 perc, ez a nagyobb testű kutyusokhoz is elég szokott lenni, ha esetleg mégis tovább szeretnél szárítani, akkor a kihelyezett telefonszámon hívj bennünket és bekapcsoljuk távolról a szárító berendezést. A szárító légereje és fűtési szintje a szárítón lévő szabályozó gombbal állítható a készüléken. A szárítás megállítható/indítható az érintőképernyős terminálon lévő zöldszínű gombbal, vagy a falon lévő nyomógombbal. Előfordulhat hogy a szárító berendezés ki van kapcsolva, mert például az előző gazdi kikapcsolta. Ezt egyszerűen a szárító készüléken lévő On/Off gombbal kapcsolhatod be manuálisan. A művelet végeztével egy Bol-dog, elégedett gazdi és kutyus a végeredmény!

bol-dog-kutyamoso-tisztaság

IV. Az üzlet tisztasága

A szárítás befejeztével a mosási program legutolsó fázisa a kutyamosó kád kiöblítése, így a következő gazdi és kutyus tiszta káddal tudja kutyusa mosását kezdeni.

A kutyamosó üzlet tisztasága:

Ez úton szeretnénk megköszönni a Kedves Gazdiknak, akik eddig igénybe vették szolgáltatásunkat, hogy ilyen gondosan ügyelnek az üzlet tisztaságára, a következő gazdi és kutyus, és persze a Mi örömünkre! Őszintén jó látni ezt a fajta hozzáállást Részetekről!

Köszönjük Még egyszer!

Időnként előfordulhat hogy az üzletet mi is birtokba vesszük takarítás céljából. A takarítás 20-25 percnél nem szokott több időt igénybe venni. Ilyenkor előfordulhat hogy várnotok kell picikét.