Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Kutyamosó Gépgyártás

Használd Ki Te is az Önkiszolgáló Kutyamosó Üzleti ajánlatát!

Vásárolj, Általunk gyártott kutyamosó berendezést!

Cégünk, korszerű, alacsony költséggel üzemelő, intelligens kutyamosó gépek gyárt, egyedi igények alapján. A kiszolgáló személyzet nélküli üzlethelyiség kialakításához, valamint az üzemeltetéssel kapcsolatos szaktanácsadást is vállaljuk. A mosó berendezéshez, különböző kiegészítők, távfelügyeleti rendszerek, kamerák, kontrollerek is rendelhetők.

Használd ki a technológia adta lehetőségeket!

Nincs szükség állandó személyzetre a Bol-Dog önkiszolgáló kutyamosó üzemeltetéséhez, így jelentős költségeket tudsz megtakarítani. A technológiai lehetőségek segítenek ebben Neked: Az általunk tervezett táv felügyeleti modulokkal vezérelheted egész üzletet. Kamerák, melyek állandó rögzítést lehetővé tevő kép, videó, hang felvétel, valamint hang kapcsolattal rendelkeznek, állandó kontroll alatt tudod tartani önkiszolgáló kutyamosó üzleted.

Építsd Szabadon Üzletedet!

Ma már a városi kutyatartás elengedhetetlen része a szakszerű kutyaápolás, a kedvencek megfelelő tisztán tartása. Ennek pedig szükségszerű részei az önkiszolgáló kutyamosó üzletek. Napi négy kutyus tisztítása jelentős bevételt eredményez, viszont nem köti le a napi 8 órás munkaidődet. A munkaidődet Te tudod beosztani, jelentős szabadságot adva. Az üzlet tisztán tartása, a napi készpénz bevétel kivétele, valamint a tisztítás napi 20-30 percedet veszi el idődből.

Mit Kínálunk?

Az üzleted sikeréhez a kutyamosó gépet egyedileg le gyártjuk az üzleted kialakításához, stílusához illően, valamint műszaki támogatást, a gép helyszíni üzembe helyezését is biztosítjuk. Oktatást tartunk a gép használatához, biztosítjuk a gép Országos szervizét, és fogyó anyag ellátását. Segítünk üzlethelyiséged átalakításában hogy hatékonyan tudjon működni kezelőszemélyzet nélkül, napi, akár 24 órában. Mivel minden üzlet más, így egyedileg alakítjuk ki a műszaki részleteket az adott lehetőségekhez merten.

Bol-Dog Kutyamosó Berendezés

kutyamoso-gep-bol-dog-kutyamoso

Főbb Jellemzők

 • Ipari, érintőképernyős panel PC, a mosó program futtatásához és vezérléséhez
 • Bankkártya olvasó, érme elfogadó és visszaadó, papírpénz elfogadó
 • Flexibilis mosóprogramok, melyek egyedileg szabhatók igény szerint
 • Online felügyeleti rendszer, amely távolról elérhető, igy nem szükséges jelenlét a kutyamosó üzletben.
 • Precíz fogyóanyag adagolásnak köszönhetően, alacsony üzemeltetési költségek
 • Ipari kutyaszorító berendezés, fokozatosan állítható légárammal
 • Hang utasítások a mosáshoz, multimédia lejátszási lehetőség a mosás ideje alatt
 • Opcionális üzlet kiegészítők, vezérlők, kamerák, szennyvíz átemelő stb.
 • 5db tartályos sampon adagoló
 • Távolról ellenőrizhető sampon szintek, analóg sampon szintmérő szenzorok
 • Robusztus kivitel
 • Egyedi kutyamosó automata dizájn

Miért előnyös?

 • Korszerű, intelligens,
 • Nincs szükség állandó személyzetre
 • Költséghatékony
 • Széles fizetési lehetőségek
 • Egyszerű kezelés
 • Rugalmasan változtatható program opciók
 • Országos szerviz hálózat
 • Kiváló minőségű fogyó anyagok
 • Fogyóanyag és szerviz alkatrész ellátottság raktárról

Bol-Dog Kutyamosó Szoftver

Kutyamosó szoftverünk, egyszerűen kezelhető és rugalmasan választhatók a mosási programok a kutyusok fajtája, mérete, szerint.
Egyedi mosó programok is választhatók igény szerint.
Maga a szoftver Windows IoT LTSC operációs rendszer alatt fut a nap 24 órájában, napi beállítható automatikus újraindítással, valamint jelszóval védett szerviz menüt is tartalmaz.
A szoftver egyéb feladatai mellett, több Advantech IO modulon keresztül vezérli a mosó automatát, valamint fogadja a különböző digitális és analóg jeleket, kapcsolók jelei, sampon szinteket, különböző motorok vezérlése, stb. Ezen kívül kezeli az érme elfogadó egységet, a papírpénz elfogadó modult, valamint a bankkártya terminált egyaránt.
Vezérli az Audió rendszert, hangos utasításokkal segít a mosásban. Értesítéseket küld a mosásokról azok idejével, árával, így a forgalom könnyen számolható.
kutyamosó Szoftver

Személyzet Nélküli, Önkiszolgáló Üzlethelyiség Kialakítás

kutyamoso-uzlet-vezerlese

Üzlethelyiség Vezérlő Szoftver

Üzlethelyiség vezérlő szoftverünk, vezérli, a fűtést, világítást, ajtónyitás-zárást, meleg víz ellátást, értesítést küld vendég érkezéséről, távozásáról,  szabályozza a zárás utáni energiatakarékos folyamatokat, előkészíti az automatikus nyitást (előfűtés, meleg víz előmelegítés), automatikusan nyitja és zárja az üzletet. Zárás utáni belépési kísérletekről, riasztásokról is automatikus üzenetet küld.
A szoftver itt is Windows IoT LTSC operációs rendszer alatt fut a nap 24 órájában, napi beállítható automatikus újraindítással, valamint jelszóval védett szerviz menüt is tartalmaz.
A szoftver egyéb feladatai mellett, több Advantech IO modulon keresztül vezérli a szükséges funkciókat.
Vezérli az Audió rendszert, hangos utasításokkal segíti a vendégeinket, valamint online rádió adásokat játszik.
kutyamoso-uzlet
Egy önkiszolgáló üzlethelyiség kialakításához számos műszaki feltétel szükséges melyeket cégünk képes biztosítani megrendelőink számára. A kialakítás igényei szerint egy önkiszolgáló üzlethelyiséghez automatikusan vezérelhető ajtó nyitás zárás, fűtésvezérlés, világításvezérlés, kamerás rendszer szükséges. Ezeken az eszközökön kívül a távoli eléréshez is tudunk szoftveres, és hardveres erőforrásokat szállítani.
Kérdéseiddel kapcsolatban állunk rendelkezésedre a info@bol-dog-kutyamoso.hu e-mail címen, vagy a 06 70 604 13 77-es telefonszámon

Címünk: 1032 Budapest, Kiscelli u. 64.

06 30 475 16 61

Bol-Dog Önkiszolgáló Üzletünk, a hét minden napján,

07:00 órától 23:00 óráig tart nyitva.

Telefonos egyeztetés esetén, ettől eltérő nyitvatartásit is tudunk biztositani!

A Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó térképenA Kutyamosó Berendezésünk

Címkék
kutyamosókutyamosó automata berendezésönkiszolgáló kutyamosóBol-Dog önkiszolgáló kutyamosóBol-Dog BlogBoldog önkiszolgáló kutyamosókutya ápoláskutyafürdetésautomata kutyamosó üzletkutya bundakutyák tisztán tartásakutyaa legjobb kutyamosókutya szárításboldog kutyatiszta kutyakutya samponkutya bunda tisztítás