Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Önkiszolgáló Kutyamosó Üzletünk

Mi Vagyunk a Bol-Dog Önkiszoláló Kutyamosó

Több mint 10 éve foglalkozunk kutyusok gondozásával, bundájuk ápolásával, tisztán tartásával.
Korábbi budapesti kutyakozmetikánkban, a Bol-Dog Kutyakozmetika üzletünkben ápoltuk ügyfeleink kutyusainak bundáját, kutyusok és a gazdik legnagyobb örömére.

Néhány éve ötletként merült fel egy olyan kutyamosó automata kifejlesztése, amely több sampon típust képes kezelni, valamint személyre szabott programjaival a megfelelő kutya típusokhoz alkalmazkodik. Ehhez a funkcionálisan kialakított, éjjel-nappal működő üzletünkben a gazdik könnyen, egyszerűen tudják kutyusaikat tisztán tartani, ápolni.

A fejlesztés eredménye a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó, amelyet
Budapesten a III. kerületi Kiscelli utcában
nyitottunk meg. Budapest ezen részén, valamint a környező kerületekben sok kutyussal rendelkező gazdi él, így a hely kiválasztása a legjobbnak bizonyult.
Kutyamosó berendezésünk, az átgondolt fejlesztésének köszönhetően a kutyusok fajtájának megfelelő mosó program kiválasztásával, a mosás gyors és egyszerű, számos sampon típus választható.

Nagy méretű kutyamosó kád a legnagyobb fajta kutyusok mosására is alkalmas. A szárítás nagy teljesítményű, kutyakozmetikában elfogadott ipari szárító berendezés, amely hatékonyan képes a kutyus szőrét szárítani, működése fülvédő használatával nem ijeszti meg az állatkát.

Hatalmas előny hogy a kutyus mosás során keletkezett vedlő bundája nem dugítja el az otthoni fürdőkád lefolyóját, karma nem karcolja össze azt.

A hosszadalmas szárítás és az ebből keletkezett hulló és szálló szőr takarításáról, valamint a lakásban megálló szagokról nem is beszélve.
Mindenhez igyekszünk kellemes árakat biztosítani részetekre, hogy kutyusotok rendszeres fürdetése biztosítva legyen.
boldog-gazdi

Viki és Szofi

Kutyamosó Üzletünk

Önkiszolgáló kutyamosó üzletünk teljesen automatikusan működik, kutyamosó üzletünk összes funkcióját, ajtó nyitást és zárást, világítást, nyitva tartást, fűtést, a kutyamosó gépünk összes funkcióját egy speciális automatika vezérli. Kutyamosó üzletünket nyitvatartási időben látogathatod, de nem kell aggódnod ha zárás elött érkezel, van időd kutyusod mosására és ápolására. Ha eljön a zárás ideje, a mosásodat még befejezheted zárási időn túl is, csupán annyi történik, hogy több gazdit már nem enged be kívülről az automatika. Üzletünk nem csak a mosásra, de kutyusod ápolására is nagy hangsúlyt fektet. szőrkiszedő kefe, fültisztító, kutyanyíró olló, karomvágó olló is rendelkezésedre áll ha kedvencedet teljesen szeretnéd széppé tenni. Üzletünk WC-vel + mosdóval ellátott, így még kényelmesebben tudod használni. Ha elakadtál a mosásnál, vagy bármilyen kérdésed lenne a kihelyezett 06 30 475 1661-es telefonszámon állunk rendelkezésedre. Ha nem szeretnél egyedül bajlódni a mosással, vagy idegenkedsz a használatától, akkor sincs semmi probléma, telefonon időpontot is tudsz egyeztetni kollega nőnk szívesen áll rendelkezésedre és segít a mosásban. Ha bármilyen észrevételed van, azt is megoszthatod a Google oldalunkon, ha a keresőben rákeresel a Bol-dog kutyamosó szavakra, de akár telefonon is várjuk visszajelzésedet, észrevételedet, kérésedet.

A Bol-Dog-Önkiszolgáló Kutyamosó ÉRTÉKELSEI

istvan globits
istvan globits
2021-12-28
Heves Kitty
Heves Kitty
2021-10-05
Kedves tulaj, jól felszerelt mosó! Minden le van részletezve, egyértelműen működik! Jó ár érték arány👍
Imre Schopper
Imre Schopper
2021-08-18
Tiszta rendes hely . Segítőkészek ,ha valami gond van. Ajánlott hely.
Emma A.
Emma A.
2021-08-17
Awesome for showering yourself your dog. Clean place, also free treats for your dog, plenty of time for showering and drying hair. Keep it clean as you find it, as we dog owners need more places like this.
Zsuzsa Petriné
Zsuzsa Petriné
2021-08-14
Tiszta, rendezett környezet, jól követhető utasìtàsok, korrekt àr!
dóri zacsek
dóri zacsek
2021-08-04
Anna Rudas
Anna Rudas
2021-07-10
Nagyon szuper hely! Tiszta, jól felszerelt, egyszerű használni. Barátságos a környezet, amit a tulajdonos kialakított. Apró figyelmességeket is találtunk. Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretné otthon fürdetni a kedvencét 🙂
Viktória Horváth-Mótyán
Viktória Horváth-Mótyán
2021-03-24
Kutya Kocka
Kutya Kocka
2021-02-07
Tettszett minden, különösen meglepett hogy volt kefe, fültisztító meg minden. Gyorsan végeztünk, jó élmény fürdetni úgy hogy nem a fürdőszobában szálló szőrpamacsokon kell aggódnunk :)Ajánlom!