Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Hogyan Műkődik?

Bol-Dog Kutyamosó Üzletünk

Üzletünk teljesen automatikus, bármikor látogathatod. Mert minden kutyusnak jár a Bol-Dogság! Az üzletbe egyszerűen, az ajtónyító gomb megnyomásával tudsz bejutni. Az üzlettel kapcsolatos információkat automatikus hangbemondás nyújtja, valamint a mosó berendezés képernyőjén, az információ gomb megnyomásával tudod kérni. Amennyiben segítségre van szükséged a mosással kapcsolatban, kérjük hívd a 06 30 475 1661-es mobil számot, Viktória kollega nőnk segít a mosás menetében. Telefonos bejelentkezés és időpont foglalás esetén kérésre a mosásban kollégánk áll szíves rendelkezésedre! Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy - mivel üzletünkben nem tartózkodik állandó személyzet, így az üzlet és a Te biztonságod érdekében hang és video felvétel készülhet, melyet egy napig őrzünk, utána automatikusan törlődnek. Esetenként az üzlet csúszásveszélyes lehet, kérünk erre is ügyelj! A mosáshoz minden kiegészítőt biztosítunk, törülközőt, fülvédőt, keféket, ollót, a kisebb kutyusok kényelmesebb szépítéséhez asztalt. Üzletünk mosdóval és WC-vel ellátott, és hogy minden ügyfél a megfelelő színvonalú szolgáltatást kapja, kérünk hogy Te is segíts abban, hogy az üzletet a mosás befejezése után tisztán hagyd el.

A mosás főbb lépései

• Programkiválasztás / Fizetés Program kiválasztása, mosási idő beállítása, fizetés készpénz vagy kártya

• Kádfertőtlenítés A kutyusod ne legyen a kádban ebben a folyamatban • Kutyus Kádba Helyezése A kutyusodat csak most helyezd a kádba

• Bevizezés A kutyusodat alaposan vizezd be!

• Samponos Mosás A mosó megfelelő mennyiségű sampont adagol, plusz sampon elérhető a mosó melletti adagolóból.

• Leöblítés Alaposan öblítsd le kutyusodat!

• Szárítás A szárító automatikusan indul, a fokozatot a szárítón manuálisan állíthatod. Előfordulhat hogy a szárító ki van kapcsolva, bekapcsolni a szárítókészüléken tudod.

• Mosókád Kiöblítése Az esetleges szennyeződéseket távolítsd el a kádból és öblítsd ki azt, így a következő gazdinak is segítesz.

Ne feledd: Minden kutyusnak jár a Bol-Dogság!

bol-dog-kutyamosas-program kiválasztása

I. Programkiválasztás, fizetés

Fontos megjegyezni hogy a kutyusodat még ne tedd be a kádba, mivel az első mosási folyamat, a mosókád fertőtlenítése lesz. Kutyusodat csak ez után helyezd a kádba. kutyamosó berendezés kezeléseI. Program kiválasztás: Az eb kád mellett találsz egy érintőképrenyős terminált, amelyen keresztül kiválaszthatod a kutyusodnak megfelelő programot. Ha ezt nem szeretnéd, akkor saját programot is választhatsz, amelyben meghatározhatod, hogy hány percig szeretnéd mosni a kutyusodat. A mosás öblítésből, samponos mosásból, leöblítésből és szárításból áll. Fontos információ, hogy a mosás ára tartalmaz 25 perc szárítást, de Te csak a mosás idejét tudod beállítani, a szárítás ideje fix. Az öblítés-samponos mosás-leöblítés időbeli felosztását, összeállítását az automatika szabályozza. II. Sampon kiválasztás: A mosási programokban 4 féle sampont találsz, ki tudod választani, melyik kutyusod számára a legkedvezőbb. Normál, érzékeny bőrre való, balzsamos, bolha-kullancsriasztó sampon. III. Fizetés: A fizetést Papírpénzes és/vagy érmés, vagy kártyás fizetési lehetőségek közül választhatsz. Fontos megjegyezni hogy a gép 10-20-50-100-200-500-1000-2000 Ft-os érmét és papírpénzt fogad el, papírpénzt nem ad vissza, a visszajárót érmék formájában adja vissza. Ezért a nagyobb papírpénz címletek elfogadásást a gépben letiltottuk hogy ne távozz sok-sok száz és kétszáz forintos érmével a zsbedben.
bol-dog-kutyamosas-kutyus mosása

II. A mosás folyamata

I. Kádfertőtlenítés: Minden mosás előtt a kádat szükséges fertőtleníteni, a fertőtlenítés alatt ne tedd be a kutyusodat a kádba, kérünk Téged hogy használd a zuhanyt és jól öblítsd át az üres kádat a folyamat alatt. Csak a 2 perces kádfertőtlenítő folyamat után tedd be a kutyust a kádba és elkezdődhet a pancsolás. Ha a kutyusod fülét szeretnéd megvédeni a víztől, és később a szárító zajától, használd az üzltetünkben megtalálható fülvédőt. samponos programok II. Mosás, Öblítés, Megállítás: Alaposan masszírozd át kedvenced bundáját, majd jól öblítsd ki. A mosási valamint öblítési folyamat bármikor megállítható/indítható a falon lévő nyomógombbal, vagy a terminál érintőképernyőjén lévő zöld színű (play/pause) gombbal. Ha úgy gondolod hogy már eléggé bevizezted kutyusodat de még tart az öblítés folyamata, akkor az öblítési és samponos mosási folyamatot át is ugorhatod. Mosási Folyamat Átugrása Lehetőség van az aktuális mosási folyamat azonnali befejezésére és a következő folyamatra urgásra. Ha például már úgy gondolod hogy kutyusod eleget pancsolt az öblítési folyamat, vagy a samponos mosás alatt. Mosási Folyamat Átugrás Menete Állítsd meg a mosást bármelyik nyomógombbal, ekkor az érintőképernyős terminálon megjelenik egy kék színű nyomógomb, alatta mosás átugrása felirattal. Ha erre rákattintassz akkor egy ablak ugrik elő, amely megkérdezi hogy valóban szeretnéd-e. Ha igen, akkor a megfelelő gombra kattintva megteheted és a mosás a következő mosási fázisra áll át, ha nem, akkor az ablak eltűnik és folytathatod a mosást átugrás nélkül. Fontos megjegyezni hogy a mosási folyamatban visszafelé nem lehet haladni, tehát ha egyszer átugrassz egy samponos mosást, akkor már csak öblíteni és szárítani fog az automatika. Természetesen ha elakadsz, akkor a kihelyezett telfonszámon hívjál bennünket és segítünk!
bol-dog-kutyamosas-kutyus száritása

III. Kutyus szárítása és a mosás befejezése

I.Szárítás: Amint végeztél a kutyafürdetés hadművelettel, jöhet a szárítás! Először dörzsöld át törülközővel a kutyus szőrét, hogy hatékonyabb és gyorsabb legyen a szárítás, erre a célra találsz mikroszálas törülközőt üzletünkben. Használd nagy teljesítményű,állítható sebességű, ideális hőmérsékletű, professzionális szárítónkat. Szárítás közben célszerű használni a különböző szőrbontó keféket, hogy ne csomósodjon össze a kutyus bundája. A szárítási idő 25 perc, ez a nagyobb testű kutyusokhoz is elég szokott lenni, ha esetleg mégis tovább szeretnél szárítani, akkor a kihelyezett telefonszámon hívj bennünket és bekapcsoljuk távolról a szárító berendezést. A szárító légereje és fűtési szintje a szárítón lévő szabályozó gombbal állítható a készüléken. A szárítás megállítható/indítható az érintőképernyős terminálon lévő zöldszínű gombbal, vagy a falon lévő nyomógombbal. Előfordulhat hogy a szárító berendezés ki van kapcsolva, mert például az előző gazdi kikapcsolta. Ezt egyszerűen a szárító készüléken lévő On/Off gombbal kapcsolhatod be manuálisan. A művelet végeztével egy Bol-dog, elégedett gazdi és kutyus a végeredmény!
bol-dog-kutyamoso-tisztaság

IV. Az üzlet tisztasága

A szárítás befejeztével a mosási program legutolsó fázisa a kutyamosó kás kiöblítése, így a következő gazdi és kutyus tiszta káddal tudja kutyusa mosását kezdeni. A kutyamosó üzlet tisztasága: Ez úton szeretnénk megköszönni a Kedves Gazdiknak, akik eddig igénybe vették szolgáltatásunkat, hogy ilyen gondosan ügyelnek az üzlet tisztaságára, a következő gazdi és kutyus, és persze a Mi örömünkre! Őszintén jó látni ezt a fajta hozzáállást Részetekről! Köszönjük Még egyszer! Mert minden kutyusnak jár a Bol-Dogság! Időnként előfordulhat hogy az üzletet mi is birtokba vesszük takarítás céljából. A takarítás 20-25 percnél nem szokott több időt igénybe venni. Ilyenkor előfordulhat hogy várnotok kell picikét.