Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Bol-Dog Kutyamosó Hírek És Érdekességek » Új Kutyamosót Nyitunk Sopronban!
Új Kutyamosót Nyitunk Sopronban!

Új Önkiszolgáló Kutyamosó Üzlet sopronban

Új Kutyamosó gép

Autómosással egybekötött Kutyamosás!

Az Országban egyedülálló hogy autómosó szolgáltatás mellett kutyamosási szolgáltatás is elérhető legyen. Sopronban a Teddy autómosó tulajdonosa bővíti szolgáltatását, és keresett meg bennünket a kutyamosó automata és az automata, személyzet nélküli üzlet kialakításának összeállításával. A kialakítás hasonló, mint a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosónkban, az önkiszolgáló kutyamosó üzlet, 24 órás nyitva tartással rendelkezik, amely személyzet nélküli, a kutyamosáshoz szükséges kiegészítők, mosó kötény, törölköző, kefék rendelkezésre állnak a vendégek, és a kutyusok részére.

Továbbfejlesztett  Kutyamosó Berendezés

Kutyamoso-automata-gep-kezeloje
 A kutyamosó automata gép egy tovább fejlesztett változat, a sampon típusok itt is bőségesek, a normál, érzékeny, bolhaűző, sampon és balzsam egyben rendelkezésre állnak. A fizetés készpénzzel, érmével, papírpénzzel, vagy bank kártyával történhet. A mosó használatához hang utasítások is segítséget nyújtanak, a tovább fejlesztett, nagy teljesítényű szárító berendezés halkabb.

Az automata számos kiegészítő funkcióval rendelkezik az üzemeltetők számára: értesítés  belépésről az üzletbe, valamint a mosás megkezdéséről, az értesítés tartalmazza a mosás időpontját, a mosás fajtáját, árát. Havonta automatikusan beszámolót küld a rendszer az adott havi és éves forgalomról Excel formátumban, grafikonos és számszerű adatokkal, így a kutya mosó teljesítménye egyszerűen és átláthatóan követhető.

Személyzet Nélküli, Automatikusan Működő Üzlet Kialakítás

Kutyamoso-automata-uzlet
Az üzlet vezérlése szintén teljesen automatikus, az üzlet összes funkcióját vezérli: Fűtés, világítás, nyitva tartás, riasztások, szellőztetés, energiatakarékos beállításokkal, értesítésekkel, kamerás rendszerrel. A vezérlés egy nagy megbízhatóságú, Cincoze gyártmányú ipari számítógép látja el. Ezen a számitógépen fut az egyedileg fejlesztett WasherShop üzletvezérlő szoftver amely számos funkcióval, és beállítással rendelkezik, igy bármilyen üzletre testre szabható. Az ipari számitógép, Advantech gyártmányü, Ethernet IO modulokkal hajtja végre a kimenetek vezérlését, valamint a szenzorok jeleinek vételét. A rendszer számos biztonsági funkcióval rendelkezik, Intelligent Reboot, Watchdog Timer, akkumulátoros működés, háromszoros biztonságú vezeték nélküli internet elérés, GPS, Wireless Emergency Open stb.