Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosó
Mert minden kutyának jár a bol-dogság!
Kezdőoldal » Miért Válaszd a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosónkat?

Miért Válaszd a Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosónkat?

kutyamoso-gep-bol-dog-kutyamoso
 • Praktikus. Nem kell az otthoni fürdőkádban, vagy zuhanyzóban mosnod kutyusodat, nem jár vele piszok, körülményes takarítás. A szárítás alatt szálló szőr és a legkisebb eldugott zugban is lerakódik. Nem karcolódik meg zuhanyzód vagy a kádad kutyád karmától. Nem lesz szőrös a törölköződ, nem dugítja el a szőr a mosógéped!
 • Gyors. A kutyamosás leggyorsabb módja, ha kutyusodat önkiszolgáló kutyamosónkban fürdeted. A mosó kád, a samponok, maga az üzlet kialakítása komfortossá teszi kutyusod tisztítását.
 • Kímélő Mosás. Kutyamosó berendezésünk optimális mennyiségű sampont adagol. Ha több sampont szeretnél használni, akkor igénybe veheted a kád melletti samponadagolót.
 • Széles Sampon Választék. Kutyusod mosásához 4 sampon típus közül tudsz választani: • normál sampon • sampon érzékeny bőrre • bolha és kullancs űző sampon • sampon és balzsam egyben.
 • Kiváló Minőségű Természetes Samponok. Kiváló minőségű, vegyi anyagoktól mentes samponokat használunk kutyamosónkban. A My Bulldog Shop termékeit használjuk, igy kutyusod is a legmagasabb minőség mellett, a legkíméletesebb samponokkal fürdetheted!.
 • Egyszerű Használat. Üzletünkbe az ajtón lévő gomb megnyomásával tudsz bejutni, nincs kártya, kód, SMS, egyszerűen bejössz és elkezded a kutyusod mosását. Kutyamosó berendezés használata egyszerű, kényelmes, ugyanakkor intelligens.
 • Egyedi Mosóprogramok. Kutyamosó berendezésünk több fix programot ajánl, de ettől természetesen el is tudsz térni, saját programot is választhatsz. A mosási idő kiválasztása után a kutyamosó berendezés automatikusan kalkulálja a bevizezés/samponos mosás/leöblítés idejét.
 • Nagy Kutyamosó Kád. Kutyamosó berendezésünk kádja alkalmas a legnagyobb testű kutyusok fürdetésére is, de a legkisebb kutyus fajtát is kényelmesen tudod mosni.
 • Nagy Teljesítményű Szárítóberendezés. Szárítóberendezésünk teljesítménye beállítható a kisebb testű, rövidebb szőrű kutya fajtáktól, egészen a nagyobb testű, hosszú szőrű fajtákig. Így a szárítási idő jelentősen lerövidül és egyszerűbbé válik.
 • Számos Kiegészítő. A fürdetésen kívül kutyusodat még szebbé teheted a mosóban található eszközökkel: (szőrvágó és karomvágó olló, szőrbontó kefék, és egyéb kutyaápoló szerek). Ha nem szeretnéd kutyusodat lemosni, egy karomvágásra vagy szőrbontásra akkor is beugorhatsz. A szépítő műveletekhez kutyanyíró asztal is rendelkezésre áll.
 • Kiváló Elhelyezkedés És Megközelíthetőség. Üzletünk kiválasztásánál figyelembe vettük a rendelkezésre álló parkolási lehetőségeket. Budapest III. kerületének ezen részén egyszerű a parkolás, parkoló hely mindig van a Kiscelli utcában, vagy a környező utcákban. Üzletünk elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jól megközelíthető: Szentendre, Békásmegyer, Aquincum, Kaszásdűlő irányából, a 11.sz. főútról. Pest irányából (IV, XIII, VI kerület) az Árpád hídon keresztül. Dorog irányából a Bécsi útról, vagy Vörösvári útról. II. kerület felől a Kiscelli útról. Budáról, XII. kerület irányából a Lajos utca felől. kutyamosónkban fürdeted. A mosó kád, a samponok, maga az üzlet kialakítása komfortossá teszi kutyusod tisztítását.
 • Kellemes Időtöltés. Kutyusod tisztán tartását ne csak kötelességként éld meg, akár kellemes időtöltés lehet mindkettőtök számára ha kutyusod szereti a fürdést. Persze nem mindegyik kutya ilyen, de rendszerességgel, türelemmel, játékkal, jutalomfalattal megkedveltetheted a fürdetést kedvenceddel, ami mindkettőtöknek sikerélmény lehet.

A Bol-Dog-Önkiszolgáló Kutyamosó térképenA Bol-Dog-Önkiszolgáló Kutyamosó ÉRTÉKELSEI

Heves Kitty
Heves Kitty
2021-10-05
Kedves tulaj, jól felszerelt mosó! Minden le van részletezve, egyértelműen működik! Jó ár érték arány👍
Imre Schopper
Imre Schopper
2021-08-18
Tiszta rendes hely . Segítőkészek ,ha valami gond van. Ajánlott hely.
Emma A.
Emma A.
2021-08-17
Awesome for showering yourself your dog. Clean place, also free treats for your dog, plenty of time for showering and drying hair. Keep it clean as you find it, as we dog owners need more places like this.
Zsuzsa Petriné
Zsuzsa Petriné
2021-08-14
Tiszta, rendezett környezet, jól követhető utasìtàsok, korrekt àr!
Anna Rudas
Anna Rudas
2021-07-10
Nagyon szuper hely! Tiszta, jól felszerelt, egyszerű használni. Barátságos a környezet, amit a tulajdonos kialakított. Apró figyelmességeket is találtunk. Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretné otthon fürdetni a kedvencét 🙂
Kutya Kocka
Kutya Kocka
2021-02-07
Tettszett minden, különösen meglepett hogy volt kefe, fültisztító meg minden. Gyorsan végeztünk, jó élmény fürdetni úgy hogy nem a fürdőszobában szálló szőrpamacsokon kell aggódnunk :)Ajánlom!
Címkék
kutyamosókutyamosó automata berendezésönkiszolgáló kutyamosóBol-Dog önkiszolgáló kutyamosóBol-Dog BlogBoldog önkiszolgáló kutyamosókutya ápoláskutyafürdetésautomata kutyamosó üzletkutya bundakutyák tisztán tartásakutyaa legjobb kutyamosókutya szárításboldog kutyatiszta kutyakutya samponkutya bunda tisztítás